Om Affaldshelten

Affaldshelten er en moderne entreprenørvirksomhed med gamle dyder som ordholdenhed og ordentlighed.

Selvom virksomheden er etableret i 2021, hvor vores fokus kun var på miljøscreening i henhold til korrekt håndtering af farligt affald inden for nedrivninger, har vi rolig udviklet os og kan derfor tilbyde de løsninger vi har i dag. Ledelsen i virksomheden har arbejdet indenfor faget siden 2010 og har derfor stor erfaring og netværk i branchen.

Vi har kontor på Færgevejen 4 3390 Hundested, og en matriale plads i Espergærde, men vi ser hele Danmark som vores arbejdsplads med primært fokus i Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere og kunder ser os som deres trygge og trofaste arbejdsplads og samarbejdspartner.

Hos Affaldshelten tager vi vores samfundsansvar alvorligt. Vi stræber hele tiden efter at gå forrest og disrupte markedet til gavn for forretningen og vores fælles ansvar for at reducere CO2 udledning. Det betyder vi følger med i udvikling og anvender den nyeste grønne teknologi der reducerer CO2 udledning i forbindelse med nedrivninger.

Miljøet, klimaet og den grønne grundtanke er heldigvis dagligdag hos os, og begynder også at blive det på den offentlige og private agenda. Vi ser frem til i endnu højere grad at kunne indtænke grønne løsninger i de projekter, vi tager ind samt i vores måde at drive forretning på. I det hele taget vil du kunne se bæredygtigheden i alt hvad vi foretager os, så vi kan efterlade en ren verden til vores børn.