Nedrivning udført af specialister

NEDRIVNING I KØBENHAVN & NORDSJÆLLAND

Hos Affaldshelten har vi gjort det til vores speciale at udføre nedrivning af hus, villa og andre boliger med henblik på nybyggeri.

Nedrivning af hus eller en erhvervsejendom kan for mange være en stor og uoverskuelig opgave. Bygningen skal først klargøres, hvorefter selve nedrivningsarbejdet skal planlægges og de store maskiner skal køres på. Vi hjælper dig med at bortskaffe de forskellige byggematerialer og sikrer en korrekt sortering.

Vi efterlader altid en tom og ryddet grund, klar til jeres næste fase, eksempelvis nybyg. I den forbindelse kan vi også stå for bortkørsel af jord. Når vi har gennemført en opgave, modtager du en fuldstændig beskrivende nedrivningsattest. Den kan bruges til at fremlægge dokumentation for udført arbejde, hvis det bliver aktuelt.

Affaldshelten er et erfarent nedrivningsfirma med dygtige medarbejdere, der har ekspertise inden for nedrivning af hus og andre typer bygninger. Vi varetager nedrivningsopgaver for både private og erhverv i København, Storkøbenhavn, Hillerød og resten af Nordsjælland.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på nedrivning af hus. Vi kan også hjælpe med rydning af dødsbo og mange andre opgaver.

Delvis og total nedrivning af bygninger

Affaldshelten tilbyder skræddersyede løsninger ud fra dine individuelle ønsker og behov. Vi kan derfor blandt andet tilbyde:

 • Total nedrivning af hus og ejendom, inkl grund klar til nybyg
 • Delvis nedrivning af hus
 • Total nedrivning af bygninger
 • Indvendig nedrivning
 • Nedrivning af væg
 • Nedbrydning

Kontakt os

Skal du have et uforpligtende tilbud?

Kontakt os for nedrivning af hus

Miljø- og asbestsanering samt bortskaffelse af byggematerialer

Affaldshelten er en virksomhed, der har stort fokus på vores miljø. Vi har mange års erfaring fra affaldsbranchen og kender til vigtigheden af affaldssortering. Vores viden om affald gør, at vi kan give skarpe priser på jeres nedrivning.

I forbindelse med nedrivning af hus og bygninger, tilbyder vi både miljø- og asbestsanering samt bortskaffelse af de forurenede byggematerialer. På den måde kan vi sikre os, at de bliver bortskaffet på korrekt og lovlig vis, samt at vi efterlader en ren grund uden den bliver forurenet pga dårlig nedrivning af hus.

Indvendig nedrivning

Har du et renoveringsprojekt i din bolig, der involverer indvendig nedrivning, så kan vi hos Affaldshelten være behjælpelige med nedrivningsarbejdet. Vi tilbyder alle former for nedrivning af vægge, og vi står derfor klar til at hjælpe dig, uanset om der er tale om nedrivning af stabiliserende væg eller nedrivning af ikke bærende væg.

Når der er tale om nedrivning af væg, er det vigtigt, at arbejdet bliver udført med den største omhu. Når du vælger at lade os stå for opgaven, kan du være helt sikker på, at du får et sikkert, holdbart og veludført resultat. Vi udfører indvendig nedrivning for både private boligejere og forskellige former for erhverv i blandt andet Nordsjælland og København.

Nedrivning af væg der giver plads til dine drømme

Ved at fjerne en eller flere vægge i din bolig, har du mulighed for at skabe en helt ny stil og indretning i dit hjem, hvilket giver plads til det, du altid har drømt om. Det kan være svært at finde lige netop det hus, der møder alle ens krav til både udseende, plantegning og stand, og man kan også opleve, at det, der engang var drømmen rent indretningsmæssigt ikke længere lever op til de moderne tendenser og standarder.

Det kan for eksempel være, at du i dag drømmer om at få et stort og åbent køkken-alrum eller en åben stue, men at der er vægge i vejen, der bremser for drømmen. I så fald kan vi hjælpe dig, uanset om der er tale om nedrivning af væg i lejlighed eller hus.

Vi kan både tilbyde nedrivning af:

 • Hård og let nedrivning og demontering
 • Total nedrivning af ejendomme og klargøring til nybyg
 • Partiel nedrivning, fx carporte, drivhuse, skabe, køkkener, vægge og gulve
 • Miljøscreening, test og rapport fra vores egen certificeret miljørådgiver
 • Korrekt håndtering og bortskaffelse af miljøfarlige stoffer, asbest, PCB, PAH’er (tjære), tungmetaller, klorerede paraffiner o.a.
 • Overholdelse af gældende lovgivning og anmeldelse til kommunen
 • Høje interne sikkerhedskrav og fokus på arbejdsmiljø

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD I DAG

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller rådgivning inden for nedrivning af hus, væg eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte vores eksperter. Kontakt os på telefon 93 20 14 28, eller send en mail til info@affaldshelten.dk.

Nedrivning af hus eller andre bygninger i København og Nordsjælland