Nedrivning udført af specialister

Nedrivning udført af specialister

Hos Affaldshelten har vi gjort det til vores speciale at udføre total nedrivninger af hus, villa og andre boliger med henblik på nybyg.
At nedrive et hus eller en erhvervsejendom kan for mange være en både stor og uoverskuelig opgave. Bygningen skal først klargøres, hvorefter selve nedrivningsarbejdet skal planlægges og de store maskiner skal køres på. Herefter skal man finde ud af, hvordan man bortskaffer de forskellige byggematerialer og sikrer en korrekt sortering, så miljøfarlige stoffer ikke ender steder hvor de ikke skal. Vi efterlader os en tom og ryddet grund, klar til jeres næste fase, eksempelvis nybyg, derefter kan vi stå for bortkørsel af jeres overskudsjord. Når vi har gennemført en opgave, modtager du en fuldstændig beskrivelse af, hvad der er udført, vi kalder det en nedrivnings attest . Du kan altså senere fremlægge en dokumentation, hvis det bliver aktuelt for udført arbejde.

Hos Affaldshelten finder du et erfarent nedbrydningsfirma. Vi er specialister inden for nedrivning af huse og andre typer bygninger, både for private og erhverv. Vi varetager nedrivningsopgaver for både private og erhverv i Storkøbenhavn og nordsjælland.

Delvis og total nedrivning af bygninger

Vi tilbyder flere forskellige løsninger alt afhængigt af dine individuelle ønsker og behov. Vi kan derfor blandt andet tilbyde:

 • Total nedrivning af ejendom inkl grund klar til nybyg
 • Delvis nedrivning af hus
 • Total nedrivning af bygninger
 • Indvendig nedrivning
 • Nedrivning af væg
 • Nedbrydning

Kontakt os

Skal du have et uforpligtende tilbud?

Miljø- og asbestsanering samt bortskaffelse af byggematerialer

Vi er en virksomhed, der værner om vores miljø. Vi har mange års erfaring fra affaldsbranchen og kender til vigtigheden af affaldssortering. Vores viden om affald gør, at vi kan give skarpe priser på jeres nedrivning.

I forbindelse med nedrivning af bygninger tilbyder vi både miljø- og asbestsanering samt bortskaffelse af de forurenede byggematerialer. På den måde kan vi sikre os, at de bliver bortskaffet på korrekt og lovlig vis, samt vi efterlader en ren grund uden den er blevet forurenet pga dårlig nedrivning.

Indvendig nedrivning

Har du et renoveringsprojekt i din bolig, der involverer indvendig nedrivning, så kan vi hos Affaldshelten være behjælpelige med nedrivningsarbejdet. Vi tilbyder alle former for nedrivning af vægge, og vi står derfor klar til at hjælpe dig, uanset om der er tale om nedrivning af stabiliserende væg eller nedrivning af ikke bærende væg.

Vi udfører indvendig nedrivning for både private boligejere og forskellige former for erhverv i blandt andet nordsjælland og Storkøbenhavn.
Når der er tale om nedrivning af væg, er det vigtigt, at arbejdet bliver udført med den største omhu. Når du vælger at lade os stå for opgaven, kan du være helt sikker på, at du får et sikkert, holdbart og veludført resultat.

Nedrivning af væg der giver plads til dine drømme

Ved at fjerne en eller flere vægge i din bolig, så kan du få en hel ny indretning i dit hjem, og det giver plads til det, du altid har drømt om. Det kan være svært at finde lige netop det hus, der møder alle ens krav til både udseende, plantegning og stand, og man kan også opleve, at det der engang var drømmen rent indretningsmæssigt ikke længere lever op til de moderne tendenser og standarder. Det kan for eksempel være, at du i dag drømmer om at få et stort og åbent køkken-alrum eller en åben stue, men at der er vægge i vejen, der bremser for drømmen. I så fald kan vi hjælpe dig, uanset om der er tale om nedrivning af væg i lejlighed eller hus.

Vi kan både tilbyde nedrivning af:

 • Hård og let nedrivning og demontering
 • Total nedrivning af ejendomme og klargøring til nybyg
 • Partiel nedrivning, fx carporte, drivhuse, skabe, køkkener, vægge og gulve
 • Miljøscreening, test og rapport fra vores egen certificeret miljørådgiver
 • Korrekt håndtering og bortskaffelse af miljøfarlige stoffer, asbest, PCB, PAH’er (tjære), tungmetaller, klorerede paraffiner o.a.
 • Overholdelse af gældende lovgivning og anmeldelse til kommunen
 • Høje interne sikkerhedskrav og fokus på arbejdsmiljø

Byens bedste service

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller rådgivning inden for nedrivning er du mere end velkommen til at kontakte os på telefonnummer 93 20 14 28 eller e-mail info@affaldshelten.dk. Vi står klar til at hjælpe dig.