Vi er din ekspert i bortkørsel af jord

Lad Affaldshelten stå for jeres bortkørsel af jord og spar penge. Få din overskudsjord anmeldt og bortskaffet til det rigtige modtageanlæg. Vi sørger for, at din jord bliver varetaget korrekt og professionelt, når du vælger os som din samarbejdspartner til bortkørsel af din jord.
Når du har mere end 1 kubikmeter jord, der skal bortskaffes, er der særlige regler, som træder i kraft. Der skal blandt andet tages jordprøver, laves køresedler og foretages en anmeldelse til kommunen. Alt det klarer vi for dig, så du ikke skal bekymre dig om noget, i forbindelse med bortskaffelse af jord.

Lad specialister hjælpe dig

Vores afdeling for bortkørsel af jord ved præcis, hvad du skal gøre, når du har overskudsjord ifm. eksempelvis nybyggeri. Vi sørger for at anmelde din bortskaffelse af jord til kommunen, foretage de rigtige jordprøver og får jorden kørt til den korrekte modtagestation. På den måde er du sikker på, at papirarbejdet er i orden, og at din bortkørsel af jord ender det rette sted.

Korrekt jordhåndtering kræver, at man kender de gældende regler. Men når vi hjælper dig med bortkørslen, behøver du ikke bekymre dig om det. For vi har nemlig styr på alle paragrafferne og sørger for, at tingene er i orden. Du kan altid ringe til os på telefon 93 20 14 28 eller skrive til os på e-mail info@Affaldshelten.dk. Vi har døgnvagt og er klar til at hjælpe dig med din opgave.

Vi er også eksperter i nedrivning, rydning af dødsbo, nedrivning af hus og meget mere. Vi er dit professionelle nedrivningsfirma i Hillerød, Nordsjælland, København og Storkøbenhavn.

Vi kan læsse vores jordbiler med vores gravemaskiner eller kran/grabbiler hvis det er en mindre opgave. I kan også lade jeres entreprenør læsse vores biler ved større sager.

Kontakt os

Skal du have et uforpligtende tilbud?

Bortkørsel af jord i Nordsjælland og København

Den absolut bedste service

Hos Affaldshelten står vi klar til at hjælpe dig, når du skal bruge en professionel samarbejdspartner, der kan stå for at bortskaffe din jord. Du er sikret den bedste service og løsning ved hver opgave vi varetager.

Du kan kontakte os på telefon 93 20 14 28 eller e-mail info@Affaldshelten.dk, hvor vi er klar til at svare på spørgsmål og give dig et uforpligtende tilbud på bortkørsel og og bortskaffelse af jord, samt andre relateret opgaver. Vi er medlem af Dansk Industri og er certificeret miljørådgiver, så du er garanteret en professionel samarbejdspartner med tilfredshedsgaranti.