Bortkørsel af jord

Lad Affaldshelten stå for jeres bortkørsel af jord og spar penge. Få din overskudsjord anmeldt og bortskaffet til det rigtige modtageanlæg. Vi sørger for, at din jord bliver varetaget korrekt og professionelt.
Når du har mere end 1 kubikmeter jord, der skal bortskaffes, er der særlige regler, som træder i kraft. Der skal blandt andet tages jordprøver, laves køresedler og foretages en anmeldelse til kommunen. Alt det klarer vi for dig, så du ikke skal bekymrer dig om noget.

Lad specialister hjælpe dig

Vores afdeling for jordkørsel ved præcis, hvad du skal gøre, når du har overskudsjord ifbm. eksempelvis nybyggeri. Vi sørger for, at anmelde bortskaffelsen til kommunen, foretage de rigtige jordprøver og får jorden kørt til den korrekte modtagestation. På den måde er du sikker på, at papirarbejdet er i orden, og at jorden kommer til den rigtige destination.

Korrekt jordhåndtering kræver, at man kender de gældende regler. Men når vi hjælper dig med bortkørsel af jord, behøver du ikke bekymre dig om det. For vi har nemlig styr på alle paragrafferne og sørger for, at tingene er i orden. Du kan altid ringe til os på telefon 93 20 14 28 eller skrive til os på e-mail info@Affaldshelten.dk. Vi har døgnvagt og er klar til at hjælpe dig med din opgave.

Vi kan læsse vores jordbiler med vores gravemaskiner eller kran/grabbiler hvis det er en mindre opgave. I kan også lade jeres entreprenør læsse vores biler ved større sager.

Kontakt os

Skal du have et uforpligtende tilbud?

Den absolut bedste service

Hos Affaldshelten står vi klar til at hjælpe dig. Du er sikret den bedste service og løsning ved hver opgave vi varetager. Du kan kontakte os på telefon 93 20 14 28 eller e-mail info@Affaldshelten.dk, hvor vi er klar til at svare på spørgsmål og give dig et uforpligtende tilbud på bortkørsel af jord og andre relateret opgaver. Vi er medlem af Dansk Industri og er certificeret miljørådgiver, så du er garanteret en professionel samarbejdspartner med tilfredshedsgaranti.